Fleet Master - Suomen Konetalo

Fleet Master

100,00 + ALV

Osta tai tilaa soittamalla

Tämä hinta voimassa vain verkkokaupasta.

Doosan Fleet Master kalustonhallintajärjestelmä auttaa nostamaan yrityksesi liiketoiminnan uudelle tasolle.

Varasto loppu

Perustiedot

Doosan Fleet Master kalustonhallintajärjestelmä voidaan asentaa kaikenmerkkisiin trukkeihin ja se on modifoitavissa tarpeidesi mukaan. Kytkemällä kalustoosi Fleet Masterin, saat tarkkaa ja jopa reaaliaikaista tietoa kalustostasi. Kalustonhallintajärjestelmä kehittää työturvallisuutta työympäristössäsi ja nostaa tuottavuuden uudelle tasolle.

CAN-väyläyhteydellä huoltokutsut, vikailmoitukset ja muu tekninen informaatio välittyvät suoraan yrityksesi vastuuhenkilölle ja tarvittaessa myös huoltoyhteistyökumppanillesi.

Fleet Master toimii internet-yhteydellä ja portaali on saatavilla kiinteille ja kannettaville työasemille, tableteille ja älypuhelimiin. Kirjautuminen Fleet Master portaaliin vaatii aina salasanan.

Fleet Master kalustonhallintajärjestelmä koostuu neljästä osasta: Fleet Master, ETS, ETS Touch sekä ETS Safety. ETS vastaanottaa reaaliaikasta tietoa trukin suorituskyvystä ja ETS Touch on sen hallintapaneeli, jonka avulla työntekijä rekisröityy trukin kuljettajaksi, täyttää mm. trukin tarkistuslistan ennen ajoa. ETS Touch hallintapaneeliin syötettyjen tietojen perusteella järjestelmä voi jopa estää trukin käytön, jos se havaitsee puutteita turvallisuudessa.

ETS Safety huomioi ympärillä liikkuvien turvallisuuden. Järjestelmän ominaisuuksiin kuuluu ympärillä liikkuvien havainnointi ja niistä varoittaminen sekä törmäyksenestotekniikka. ETS Safety lisää turvallisuutta ja onnettomuusriskit työpaikoilla vähenevät merkittävästi. Laite seuraa liikennettä jatkuvasti ja varoittaa niin kuljettajaa kuin jalankulkijoita mahdollisista vaaroista visuaalisesti, äänimerkillä ja/tai värinällä. Jalankulkijan havaitessaan järjestelmä hidastaa trukin nopeutta automaattisesti ja jalankulkija saa samanaikaisesti omaan vastaanottimeensa signaalin lähestyvästi trukista.

Paino 8kg
Kysy lisätietoja
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Voimmeko auttaa?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin katsotaan miten voisimme auttaa sinua. Palvelemme teitä arkisin klo 08–16.