WM JÄÄNKÄSITTELYKONEET TÄYDENTÄVÄT SUOMEN KONETALON TUOTEVALIKOIMAA! - Suomen Konetalo

WM JÄÄNKÄSITTELYKONEET TÄYDENTÄVÄT SUOMEN KONETALON TUOTEVALIKOIMAA!

Toukokuussa 2022 Suomen Konetalo Oy:n tuotevalikoima laajeni jäänkäsittelykoneilla, kun Suomen Konetalo Oy sekä WM Ice Technics solmivat maahantuonti ja jälleenmyyntisopimuksen!

WM Ice Technics on Etelä-Tirolissa toimiva yksi neljästä merkittävästä jäänkäsittelykoneiden toimittajasta. WM poikkeaa muista valmistajista in-house-valmistuksen myötä. He myös valmistavat merkittävän osan koneiden komponenteista itse. WM-tuotevalikoima on erittäin laaja aina pienten pihakenttien, tai luonnonjään, Pinguinosta aina suurten jäähallien malleihin Shiraan sekä Mammothiin. Jäänkäsittelykoneiden valmistajana WM on innovatiivinen ja kokenut yritys, yli 30 vuoden kokemuksella. Ensimmäinen jäänkäsittelykone valmistettiinkin jo vuonna 1986.

WM Ice Technics yhdessä Suomen Konetalon kanssa tarjoavat asiakkaille täyden palvelun ja tuen tuotteen koko elinkaaren ajaksi. Pystymme tarjoamaan suoran tuen tehtaalta asiakkaillemme yleensä saman päivän aikana. Olemme joustava, asiakaslähtöinen ja laadukkaaseen palveluun panostava maahantuoja, näillä ominaisuuksilla erotumme muista kilpailijoista. 

Jäänkäsittelykoneiden maahantuontisopimus luotiin nopealla aikataululla ja sopimusneuvottelut saatiin päätökseen kolmessa viikossa. Nopeat neuvottelut osoittavat molemminpuolisen kiinnostuksen sekä WM:n luottamuksen Suomen Konetalon osaamiseen, ammattitaitoon sekä resursseihin. 

Suomen Konetalon jäänkäsittelykoneiden myyjä, Sami Mäkelä on maahantuontisopimuksesta innoissaan ja suuntaa luottavaisena katseet kohti alkavaa sesonkia. ”Tavoitteemme ja vahvuutemme on, että olemme ensimmäinen koko Suomen kattavalla palveluverkostolla toimiva maahantuoja.” Suomi on tunnettu jääurheilumaa, joten jäänkäsittelykoneille on varmasti suurta kysyntää. ”Kokonaismarkkina Suomessa on arviolta noin 20 konetta vuodessa, joten tavoite on saavuttaa useamman koneen markkinaosuus vuosittain. Asiakkaiden tarpeet ja tarjouspyyntöjen ehdot julkisella puolella määrittelevät joskus tarkastikin, millaista konetta kulloinkin haetaan”, Mäkelä kertoo. WM vahvuus tällaisten tarkkojen tarjouspyyntöjen kanssa on heidän mahdollisuus räätälöidä jäänkäsittelykoneet lisävarusteilla asiakkaiden tarpeiden mukaisiksi. 

WM Ice Technics on ketterä sekä joustava valmistaja ja yritys on tiiviisti yhteistyössä asiakasverkoston sekä jälleenmyyjien kanssa. Jokaiselle valmistetulle jäänkäsittelykoneelle suoritetaan perusteellinen laaduntarkastus, sekä ne tyyppitestataan Sveitsin Suva-sertifointielimessä. Asiantuntijaryhmä tarkastaa muun muassa jäänkäsittelykoneiden käyttöturvallisuuden, käyttäjäystävällisyyden ja ergonomian. WM Ice Technicsin tavoitteena on valmistaa mahdollisimman työturvalliset sekä helppokäyttöiset jäänkäsittelykoneet jokaiselle asiakkaalle. 

”Monipuolisuus on WM:n avainsana. Heidän sitoutuminen meidän (jälleenmyyjien) tukemiseen on erittäin korkeaa. Yhteistyö on ollut alusta alkaen erittäin tehokasta ja olemme myös antaneet arvokasta tukea heidän suuntaan muunmuassa käyttöohjeiden käännösten päivittämisellä.”

Tarkemmin WM Ice Technicsin tuotevalikoimaan voit tutustua heidän kotisivuillaan sekä heidän YouTube kanavallaan. Lisätietoja jäänkäsittelykoneista sekä toimitusajoista antaa mielellään konemyyjämme Sami Mäkelä.

Sami Mäkelä

Puh. 010 336 4148
sami.makela@suomenkonetalo.fi