Luottamus sekä yhteydenpito avainasemassa yhteistyössä - Suomen Konetalo

Luottamus sekä yhteydenpito avainasemassa yhteistyössä

Suomen Konetalo ja K-Rauta pori yhteistyössä

K-Rauta Pori aloitti yhteistyön Suomen Konetalon kanssa kaluston uudistamisen ja kausivuokraamisen merkeissä vuonna 2019. Yhteistyön kokemukset ovat olleet positiivisia ja yhteistyö yritysten välillä on jatkunut jo kolme vuotta.

K-Rauta Porin kauppias Sami Saarikallio aloitti yrityksen kauppiaana vuonna 2017. Ennen tätä hän toimi rauta- ja maatalouskauppiaana Turussa, jossa kalusto koostui osakseen Doosan trukeista. Turun kalustosta K-Rautaan siirtyi sisäkäyttöön sähkötrukki, sekä ulkokäyttöön Doosanin dieseltrukki.

Ammattiasiakkuuksien kasvu mahdollistavana tekijänä uuden kaluston hankinnassa

Saarikallion kauppiasyrittäjyyden aikana ammattiasiakkaiden määrä Porin K-Raudassa on kasvanut huomattavasti. Tämä on lisännyt myös ulkomyymälän raskaan tavaran logistiikkaa. Kasvu osanaan mahdollisti vuonna 2019 aloitetut neuvottelut Suomen Konetalon kanssa. Myyjämme kartoittivat uuden kaluston tarpeet huomioiden erityispiirteet, joita matala oviaukko sekä ”akvaariotila” vaativat.

”Koneen täytyi olla tarpeeksi matala oviaukkoon, mutta silti kykenevä nostamaan tarpeeksi korkealle. Myös ”akvaariotila” vaati, ettei koneen pituus ole liian suuri tilaan nähden. Kiinteistömme rajoittaa kaluston kokoa hieman, mutta Suomen Konetalolta löytyi ratkaisu vaatimuksiin”, Saarikallio kertoo.

Kauppias Sami Saarikallio (vasen) sekä Porin huoltopäällikkö Kristo Asumaniemi

Ulkomyymälän kalusto poikinut positiivista palautetta henkilökunnalta

Ulkomyymälän kalustoa on hieman päivitetty vuosien varrella, jonka lisäksi sesonkiaikaan Porin K-Rauta on kausivuokrannut konetta suuren asiakas- ja logistiikkamäärän helpottamiseksi. Lisäksi sisälogistiikkaan sekä työturvallisuuteen ja -ergonomiaan on panostettu päivittämällä sisälogistiikan lavansiirtovaunuksi Crown WP3080.

Kyseinen lavansiirtovaunu kykenee nostamaan kuormalavan noin metrin korkeuteen, jolloin esimerkiksi tavaran hyllyttäminen on entistä ergonomisempaa.

”Aikaisempi kalusto oli hyvin iäkästä, joten uusi kalusto ilmastointeineen ja peruutuskameroineen on ollut henkilökunnan mieleen. Varsinkin viime vuosina maskisuositusten myötä on ollut helpotus, että trukin hytin saa viilennettyä miellyttäväksi. Myös uusi lavansiirtovaunu parantaa työturvallisuutta ja takaa ergonomisemman työskentelytavan”, Saarikallio kuvailee.

Yhteydenpito ja luotettavuus ovat olleet avainasemassa yhteistyön jatkumisessa

”Yhteistyö Suomen Konetalon kanssa on alusta lähtien toiminut moitteetta; pyyntöihimme on vastattu ripeästi ja huoltotoiminta on sujunut moitteettomasti”, Saarikallio jatkaa.

Yritysten yhteistyötä on vuosien varrella vahvistanut molemmin puoleinen luottamus. Huollot ja toimitukset informoidaan asiakkaalle hyvissä ajoin, jonka lisäksi asiakkaalla on varmuus kaluston luotettavuudesta työtehtävissä.

”Kun keväisin pihaan voi päivän aikana saapua 20 rekkakuormaa täytyy henkilökunnalla olla varmuus kaluston toimivuudesta. Suomen Konetalolta hankittu kalusto on osoittanut luotettavuutensa päivästä ja nostosta toiseen. Voin lämpimästi suositella Suomen Konetalon palveluita”, Saarikallio toteaa.

K-Rauta Pori

K-Rauta Pori on vuonna 1993 perustettu kauppiasyrittäjälähtöinen myymälä, joka on osana Keskon rautakauppaketjua. K-Raudasta löydät laajan valikoiman kodin kunnostamiseen, sisustamiseen ja remontointiin tarkoitettuja tuotteita, sekä kattavan palveluvalikoiman ja ammattitaitoiset myyjät. Yrityksen kauppiaina toimivat Sami ja Sanna Saarikallio. 

www.k-rauta.fi/myymalat/pori