Crown - Suomen Konetalo

Crown

DEFINING THE FUTURE OF MATERIAL HANDLING

Maailman parhaat varastokoneet

Crown Equipment on maailman viidenneksi suurin trukkivalmistaja. Se on materiaalinkäsittelylaitteiden kehittämisen edelläkävijä, joka on voittanut yli 100 maailmanlaajuista suunnittelupalkintoa. Crown on tuonut markkinoille uutta teknologiaa käyttöasteen parantamiseksi ja kokonaiskustannusten laskemiseksi. Crown koneissa onkin erityisesti panostettu käyttömukavuuteen, laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen sekä turvallisuuteen. Pitkällä aikavälillä Crown trukit tuottavat käyttäjälleen lisäarvoa niin miellyttävällä ajoergonomialla kuin toimintavarmuudella.

TUOTANTO OMILLA TEHTAILLA

Crown on amerikkalainen perheyritys, joka on perustettu vuonna 1945. Materiaalinkäsittelylaitteita se on valmistanut 1960-luvulta asti. Vuosien aikana Crown on kasvanut tärkeäksi toimijaksi ja onkin tällä hetkellä yksi johtavista valmistajista alalla sekä innovoinnin edelläkävijä. Crown pitää kiinni tiukasti taustastaan perheyrityksenä ja kaikki Crownin koneet valmistetaan edelleen heidän omilla tehtaillaan Amerikassa ja Saksassa. Crown suunnittelee ja valmistaa jopa 85% käyttämistään trukkikomponenteista itse, mukaan lukien tärkeimmät osat kuten moottorit, ajoyksiköt ja ohjainlaitteet. Crown trukit ovat Crowneja sisältä ja ulkoa. Tämä takaa maailman parhaan laadun!

Palkintoja voittanut suunnittelu

Crownin suunnitteluprosessin keskiössä on käyttäjän ja trukin yhteistyö. Tärkeä osa Crownin suunnittelua onkin kuunnella käyttäjien palautetta, jonka takia Crown koneet ovat käyttömukavuudessaan omalla tasollaan. Käyttömukavuudella ja helppokäyttöisyydellä parannetaan suorituskykyä ja näin maksimoidaan tuottavuus. Tämä näkyy käytännössä esimerkiksi toimintoja ohjaavien hallintapainikkeiden sijoittelussa niin, että minimoidaan käsien ja ranteiden ylimääräiset liikkeet.

Uudet innovaatiot lisäävät edelleen työn tehokkuutta. Esimerkiksi QuickPick tilausten etäkeräilytekniikka vähentää käyttäjän koneen kyytiin ja pois nousemisesta syntyviä askeleita jopa 70 prosenttia. Kaikissa tuotekehityksen vaiheissa turvallisuus on olennainen osa Crownin suunnittelua. Kaikissa Crown trukeissa onkin sisäänrakennetut turvallisuusominaisuudet, jotka pitävät kuljettajan turvassa.

Suomen Konetalosta hankittuihin trukkeihin on saatavilla erilaisia rahoitusratkaisuja. Ne hoituvat helposti trukkihankinnan yhteydessä. Saatavilla on muun muassa rahoitusleasin, huoltoleasing tai helppo ja riskitön käyttövuokra. Käyttövuokra sisältää rahoituksen ja huoltojen lisäksi myös vikakorjaukset, myös takuuajan jälkeen. Kysy lisää erilaisista rahoitusratkaisuista myyjiltämme.

KERÄILYTRUKIT

Crownin valikoimasta löytyy keräilykoneet kaikkiin tarpeisiin, aina matalakeräilytrukeista korkeakeräilijöihin. Crownin hyvät ajo- ja turvallisuusominaisuudet takaavat tehokkaan, luotettavan ja turvallisen työskentelyn niin matalalla kuin korkealla. Valikoimasta löytyy ratkaisut myös kapeisiin ja erittäin kapeisiin hyllyväleihin. Korkea- ja keskitasonkeräilijöissä käyttäjä nousee yhdessä kuormalavan tai keräilytason kanssa keräiltävin tuotteiden luokse, jolloin lavoja ei keräilyvaiheessa tarvitse nostaa alas. WAV keräilytrukit sopivat hyvin myös tikkaiden korvaajaksi esimerkiksi huoltotöissä. WAV keräilytrukki nostaa käyttäjän ylös turvallisesti ja mahdollistaa työnteon jopa 4 metrissä, tarjoten samalla laskutilaa. Käyttäjä voi myös siirtää konetta ylhäällä ollessaan, mikä on huomattavasti tehokkaampaa kuin tikkaiden siirtäminen manuaalisesti.

Lavansiirtovaunut

Lavansiirtovaunut soveltuvat kuormien siirtämiseen ja keräilyyn. Crown lavansiirtovaunut ovat laadukkaita, tehokkaita ja turvallisia. Innovoinnissaan Crown etsii kokoajan ratkaisuja tehokkaampaa työskentelyyn, mikä näkyy laitteiden ajo-ominaisuuksissa, lisävarusteissa ja luotettavuudessa.

TYÖNTÖMASTOTRUKIT

Työntömastotrukki on ehdoton kone tehokkaaseen varastoon. Se sopii kapeisiin hyllyväleihin. Crown työntömastorukeissa nostokorkeus on jopa yli 14 metriin. Kapeat hyllyvälit ja korkea nostokorkeus mahdollistaa varastotilan tehokkaan käytön. Crownin työntömastotrukista näkyvyys on erinomainen, jonka ansioista työskentely on tehokasta ja turvallista. Crownin työntömastotrukki on energiatehokas vaihtoehto.

PINOAMISVAUNUT

Crownin käyttäjäystävälliset pinoamisvaunut eli pinkkarit ovat oikea valinta kun lavojen pitää siirtämisen lisäksi myös hyllyttää. Crownin pinkkarit liikkuvat vaivattomasti myös raskaan kuorman kanssa. Valikoimasta löytyy sopiva kone kaikkiin ympäristöihin. Tarkista heti varastosta löytyvät pinkkarit täältä!