Edustamamme merkit - Suomen Konetalo

EDUSTAMAMME MERKIT

Uusiin varastossa oleviin koneisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä!

Materiaalinkäsittelylaitteidemme mallisto on Suomen monipuolisin. Kaikki valikoimamme tuotteet voit ostaa helposti ja nopeasti myös rahoituksella. Rahoitusvaihtoehtoihimme kuuluu kolme erilaista leasingrahoitusvaihtoehtoa: rahoitusleasing, huoltoleasing ja käyttövuokra, sekä perinteiset osamaksurahoitukset. Tarkemmin rahoitusvaihtoehtoihimme voit tutustua leasingartikkelissamme. Katso uudet ja käytetyt trukit ja ota meihin yhteyttä!

Toimitamme materiaalinkäsittelylaitteiden lisäksi varaosat ja lisälaitteet kaikkiin trukkimerkkeihin. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan haasteet jokaisessa tilanteessa, jopa valikoimamme ulkopuolelta! Asiakkaiden kokemuksiin palveluistamme sekä tuotteistamme voit tutustua asiakastarinoissamme.

Trukkivalmistajat

Maahantuomme kovaan käyttään suunniteltuja Bobcat materiaalinkäsittelylaitteita, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, Helin diesel- ja litiumakullisia sähkötrukkeja, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkötrukkeja sekä Bulmorin kylki- ja nelitietrukkeja. Meillä on myös monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita.

Alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin trukkivalmistajiin.

Bobcat

Vuonna 2023 Bobcat ja Doosan yhdistivät osaamisensa. Bobcatin kestävyys ja kekseliäisyys yhdistyivät Doosanin luotettavuuteen ja pitkään kokemukseen materiaalinkäsittelylaitteiden valmistuksessa. Tämän yhteistyön seurauksena markkinoille esiteltiin Bobcat trukin.

Tuotevalikoima kattaa kaiken haarukkavaunuista isoihin vastapainotrukkeihin. Bobcat vastapainotrukit on suunniteltu kovaan ja pitkäkestoiseen käyttöön. Isoimmat diesel trukit nostavat 24 ton ja sähkötrukit 10 ton.

tutustu tarkemmin tästä

Crown

Crown on yksi johtavista varastotrukkien valmistajista ja edelläkävijä alalla. Tuotteissaan Crown panostaa erityisesti laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen ja lisäpalveluihin. Pitkällä aikavälillä trukit tuottavat käyttäjälleen arvoa miellyttävällä ajoergonomialla ja toimintavarmuudella.

Maailmanlaajuisesti toimivilla 19 tuotantolaitoksella ja yli 500 vähittäiskaupan toimipisteessä 84 maassa Crownilla on laaja maailmanlaajuinen tuotanto-, myynti- ja huoltoverkosto asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi milloin ja missä tahansa.

tutustu tarkemmin TÄSTÄ

V.Mariotti

V.Mariotti S.R.L. on suunnitellut ja valmistanut materiaalinkäsittelylaitteita jo vuodesta 1920. Nykyään V.Mariotti on erikoistunut maailman pienempien sähkötrukkien tuotantoon.

V.Mariotti toimii yli 40 maassa, ja on alansa markkinajohtaja. He ovat yksi parhaista vakiintuneista nimistä kansainvälisillä markkinoilla

tutustu tarkemmin tästä

Raniero

Raniero on italialainen yritys, joka on perustettu vuonna 1967. He ovat erikoistuneet raskaan nostokapasiteetin trukkeihin. Ranieron trukkimallistoon kuuluu 1,6 t – 25 t nostokapasiteetin sähkö-, diesel- ja kaasutrukit.

Ranieron kaikki trukit ovat modifioitavissa asiakkaiden tarpeiden mukaan ja trukit suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

tutustu tarkemmin tästä

Bulmor

Vuonna 1879 perustettu Bulmor tarjoaa asiakkaille kattavan valikoiman kylki- ja nelitietrukkeja yli 40 vuoden kokemuksella. Bulmor on yksi suurimmista nelitietrukkien valmistajista. Bulmor valmistaa myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koneita.

tutustu tarkemmin tästä

Heli

Vuonna 1958 perustettu Heli toimittaa markkinoille kattavan valikoiman materiaalinkäsittelylaitteita. Helin toiminnassa keskitytään ympäristöystävällisiin ja tehokkaisiin koneratkaisuihin.

Vuonna 2014 Helin Euroopan haara perustettiin ja nykyään Heli kuuluu kymmeneen maailman suosituimpaan trukkivalmistajamerkkiin.

tutustu tarkemmin tästä