Edustamamme merkit - Suomen Konetalo

EDUSTAMAMME MERKIT

Uusiin varastossa oleviin koneisiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä!

Materiaalinkäsittelylaitteidemme mallisto on Suomen monipuolisin. Kaikki valikoimamme tuotteet voit ostaa helposti ja nopeasti myös rahoituksella. Rahoitusvaihtoehtoihimme kuuluu kolme erilaista leasingrahoitusvaihtoehtoa: rahoitusleasing, huoltoleasing ja käyttövuokra, sekä perinteiset osamaksurahoitukset. Tarkemmin rahoitusvaihtoehtoihimme voit tutustua leasingartikkelissamme. Katso uudet ja käytetyt trukit ja ota meihin yhteyttä!

Toimitamme materiaalinkäsittelylaitteiden lisäksi varaosat ja lisälaitteet kaikkiin trukkimerkkeihin. Tavoitteenamme on ratkaista asiakkaan haasteet jokaisessa tilanteessa, jopa valikoimamme ulkopuolelta! Asiakkaiden kokemuksiin palveluistamme sekä tuotteistamme voit tutustua asiakastarinoissamme.

Trukkivalmistajat

Maahantuomme Doosanin materiaalinkäsittelylaitteita, maailman pienimpiä V.Mariottin sähkötrukkeja, Helin materiaalinkäsittelylaitteita, sisälogistiikan edelläkävijää Crownia, Bomaqin nelivetoisia maastotrukkeja, Ranieron raskaan tavarahallinnan sähkötrukkeja, Bulmorin kylki- ja nelitietrukkeja. Meillä on myös monipuolisesti käytettyjä materiaalinkäsittelylaitteita.

Alla olevista logoista voit tutustua tarkemmin trukkivalmistajiin.

Doosan

Doosan on vuonna 1896 perustettu materiaalinkäsittelylaitteiden valmistaja, jonka tuotevalikoima on laaja, kattaen tuotteet aina haarukkavaunuista isoihin vastapainotrukkeihin! Doosan on yksi Korean suurimmista yrityksistä yli 21,6 miljardin dollarin vuotuisella liikevaihdolla.

Doosanin trukit ovat tunnettuja luotettavuudesta, ergonomisuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä alhaisista käyttökustannuksista. Tiettyihin mallisarjoihin on mahdollista saada jatkotakuu 5 vuotta tai 6000 h ensin täyttyvän mukaan.

tutustu tarkemmin tästä

Crown

Crown on yksi johtavista varastotrukkien valmistajista ja edelläkävijä alalla. Tuotteissaan Crown panostaa erityisesti laadukkuuteen, kustannustehokkuuteen, turvallisuuteen ja lisäpalveluihin. Pitkällä aikavälillä trukit tuottavat käyttäjälleen arvoa ja luottamusta miellyttävällä ajoergonomialla ja toimintavarmuudella.

Maailmanlaajuisesti toimivilla 19 tuotantolaitoksella ja yli 500 vähittäiskaupan toimipisteessä 84 maassa Crownilla on laaja maailmanlaajuinen tuotanto-, myynti- ja huoltoverkosto asiakkaiden tarpeiden tyydyttämiseksi milloin ja missä tahansa.

tutustu tarkemmin TÄSTÄ

V.Mariotti

V.Mariotti S.R.L. on suunnitellut ja valmistanut materiaalinkäsittelylaitteita jo vuodesta 1920. Nykyään V.Mariotti on erikoistunut maailman pienempien sähkötrukkien tuotantoon.

V.Mariotti toimii yli 40 maassa, ja on alansa markkinajohtaja. He ovat yksi parhaista vakiintuneista nimistä kansainvälisillä markkinoilla

tutustu tarkemmin tästä

Bomaq

Bomaq valmistaa nelivetoisia trukkeja haastaviin olosuhteisiin ja maastoon. Nelivetotrukeilla on alhainen kääntösäde, ensiluokkainen ergonomia, alhainen melutaso sekä tilava ohjaamo.

Bomaq panostaa toiminnassaan tuotteeseen, jälkimarkkinointiin, varaosiin ja monipuolisiin vaihtoehtoihin ja kustomointimahdollisuuksiin. Joustavan valmistusjärjestelmän ansiosta Bomaq pystyy vastaamaan asiakkaiden kysyntään nopeasti. Lisäksi joustava valmistusjärjestelmä mahdollistaa useiden erilaisesti vaihtoehtojen tuotevalikoiman.

Bomaqilla yli 15 vuoden kokemus materiaalinkäsittelyn hallinnasta. He tarjoavat korkealaatuisia tuotteita, korkealla suorituskyvyllä yhdessä jälkimarkkinointipalveluiden kanssa.

tutustu tarkemmin tästä

Raniero

Raniero on italialainen yritys, joka on perustettu vuonna 1967. He ovat erikoistuneet raskaan nostokapasiteetin trukkeihin. Ranieron trukkimallistoon kuuluu 1,6 t – 25 t nostokapasiteetin sähkö-, diesel- ja kaasutrukit.

Ranieron kaikki trukit ovat modifioitavissa asiakkaiden tarpeiden mukaan ja trukit suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

tutustu tarkemmin tästä

Bulmor

Vuonna 1879 perustettu Bulmor tarjoaa asiakkaille kattavan valikoiman kylki- ja nelitietrukkeja yli 40 vuoden kokemuksella. Bulmor on yksi suurimmista nelitietrukkien valmistajista. Bulmor valmistaa myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koneita.

tutustu tarkemmin tästä

Heli

Vuonna 1958 perustettu Heli toimittaa markkinoille kattavan valikoiman materiaalinkäsittelylaitteita. Helin toiminnassa keskitytään ympäristöystävällisiin ja tehokkaisiin koneratkaisuihin.

Vuonna 2014 Helin Euroopan haara perustettiin ja nykyään Heli kuuluu kymmeneen maailman suosituimpaan trukkivalmistajamerkkiin.

tutustu tarkemmin tästä