Keräilijät | Korkeakeräilytrukki | Matalakeräilytrukki - Suomen Konetalo

Keräilijät

Keräilytrukki on tarkoitettu materiaalin siirtoon ja keräilyyn. Korkeakeräilytrukki ja matalakeräilytrukki keräilevät tavaraa tarpeen mukaan eri korkeuksilta. Keräilijä sopii käytettäväksi niin suuremmissa kuin pienemmissä varastoissa sekä tuotannossa ja terminaaleissa. Katso valikoimamme ja ota yhteyttä!

KERÄILYTRUKKI UUTENA TAI KÄYTETTYNÄ

Keräilytrukit ovat näppäriä koneita tilausten keräilyyn. Oikeanlaisilla välineillä keräilyssä säästetään aikaa ja resursseja. Näin koko prosessin tehokkuus paranee. Tehokas keräilijä on mukava, tukeva ja turvallinen käyttää. Valikoimassamme ovat keräilytrukit laatumerkeiltä Doosan ja Crown. Uusien koneiden lisäksi löydät meiltä myös käytetyt mallit täysin huollettuina. Tutustu tarjontaamme klikkaamalla alla olevista logoista.

MATALAKERÄILYTRUKKI VAI KORKEAKERÄILIJÄ?

Korkeakeräilytrukki mahdollistaa työskentelyn hyvin kapeassa ja korkeassa hyllyvälissä. Meiltä saatavat korkeakeräilijät nostavat peräti 17 metriin. Kun käytössäsi on korkeakeräilytrukki, voit säästää lattiapinta-alassa sekä panostaa hyllykorkeuteen.

Matalakeräilytrukki sopii käytettäväksi matalalla, yhden tason keräilyssä. Myös matalakeräilijällä voidaan nostaa erittäin painavia kuormia. Keskitason keräilijät taas ovat kolmas keräilijävaihtoehto. Ne nostavat kuorman 2-3 metriin. Meiltä saat myös muut varastotrukit monipuolisesti. Tutustu vaihtoehtoihin ja soita meille!

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI OULU
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI YLÖJÄRVI
Kristo Asumaniemi p. 010 279 1838

TRUKKIMYYNTI RIIHIMÄKI
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Juha Jaakola p. 010 205 1841

TRUKKIMYYNTI VARKAUS
Teemu Utriainen p. 010 336 4140

trukkivalmistajat