Lavansiirtovaunut | Siirtoa yhdessä tasossa - Suomen Konetalo

Lavansiirtovaunut

Lavansiirtotrukki on suunniteltu yksittäisten lavojen siirtoon yhdessä tasossa. Siirtovaunu sopii käytettäväksi sekä lyhyellä että pidemmällä matkalla niin varastoissa, tuotannossa kuin terminaaleissa. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja etsi tarpeisiisi sopiva lavansiirtovaunu!

Lavansiirtovaunu

LAVANSIIRTOTRUKIT – SIIRTOA YHDESSÄ TASOSSA

Lavansiirtovaunu on tarkoitettu tavaroiden ja kuormalavojen siirtoon yhdessä tasossa. Siirtovaunua käytetään esimerkiksi kuormien lastaamisessa ja purkamisessa. Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu tekee kuorman siirrosta kevyttä.

Sopivaa lavansiirtotrukkia valittaessa kannattaa huomioida kuljetettava matka. Siirtovaunuja on saatavilla sekä läpältä ajettavana että perässä käveltävänä. Ajettava malli säästää aikaa ja askelia ja soveltuu näin erinomaisesti pidemmille matkoille. Lyhyemmille kuljetusmatkoille sopii hyvin myös perässä käveltävä lavansiirtotrukki.

Meiltä saat sekä uudet että käytetyt ja täysin huolletut lavansiirtovaunut. Myös keräilijät löytyvät valikoimastamme. Trukkivalmistajat Bobcat ja Crown tarjoilevat laatukoneet vaativampaankin työskentelyyn. Ota yhteyttä, niin etsitään käyttöönne sopivin lavansiirtotrukki!

KYSY LISÄTIETOJA MYYJILTÄMME

TRUKKIMYYNTI OULU
Timo Peltola p. 010 279 1835

TRUKKIMYYNTI YLÖJÄRVI
Kristo Asumaniemi p. 010 279 1838

TRUKKIMYYNTI RIIHIMÄKI
Ahti Hietavirta p. 010 336 4140

TRUKKIMYYNTI PÄÄKAUPUNKISEUTU
Juha Jaakola p. 010 205 1841

TRUKKIMYYNTI VARKAUS
Teemu Utriainen p. 010 336 4140

trukkivalmistajat