Toimitusehdot - Suomen Konetalo

Toimitusehdot

YLEISET TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISTÄ

  1. Suomenkonetalo.fi on Suomen Konetalo Oy:n (Y-tunnus 2430950–4) ylläpitämä verkkokauppa trukeille ja trukkien varaosille, lisälaitteille ja tarvikkeille.
  2. Verkkokaupassa sovelletaan niiltä osin Teknisen Kaupan liiton yleisiä myynti- ja toimitusehtoja, mitä Trukkikaupan yleisissä tilaus- ja toimitusehdoissa ei ole mainittu. Jos ehdot ovat ristiriidassa keskenään, noudatetaan Trukkikaupan yleisiä tilaus- ja toimitusehtoja.
  3. Näitä sopimusehtoja sovelletaan verkkokaupan kautta tehdyissä kaupoissa, jotka solmitaan Suomen Konetalo Oy:n (myyjä) ja elinkeinonharjoittajan (ostaja) välillä.

HINNAT

Kaikkiin verkkokaupan hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva ALV. Hinnat eivät sisällä pakkaus- tai toimituskuluja. Myyjä pidättää oikeuden olla myymättä tuotetta ilmoitettuun hintaan, jos tuotteella on selvästi virheellinen hinta.

TOIMITUSTAVAT

Ostajalla on mahdollisuus valita nouto toimipisteestä, jos tuotetta on kyseisen toimipisteen varastossa. Tilaustuotteet voidaan noutaa Riihimäen toimipisteestä (Karoliinankatu 15). Tilaus voidaan myös toimittaa perille ostajan antamaan osoitteeseen. Toimituskulut veloitetaan erikseen ja niiden määrä ilmoitetaan tilauslomakkeella ja tilausvahvistuksella.

MAKSUTAVAT

Maksutapoina suomenkonetalo.fi -verkkokaupassa ovat lasku ja korttimaksu. Ostajalla on mahdollisuus kysyä myös rahoitustarjous. Rahoitus on saatavilla trukkeihin myyjän sopimuskumppanin ehtojen mukaisesti.

Lasku on valittavissa kaikille tilauksille tilauksen loppusummasta riippumatta. Laskun maksuehto on 14 pv netto. Tuotteiden omistusoikeus siirtyy ostajalle, kun hän on maksanut kauppahinnan kokonaisuudessaan.

Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä, myyjällä on oikeus periä ostajalta maksun viivästyksen ajalta korko- ja perintäkulut.

Alle 1000 euron tilaukset ovat maksettavissa heti kortilla. Korttimaksuun soveltuvat Visa ja MasterCard kortit.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika ilmoitetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Toimitusaika ilmoitetaan päivissä, jonka kuluessa tilaus lähetetään myyjän varastolta.

TAKUU, VIRHE JA REKLAMAATIO

  1. Verkkokaupassa myytäville tuotteille on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu. Takuu ei koske käytettyjä trukkeja.
  2. Ostajan on ilmoitettava tuotteen virheestä myyjälle 7 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Reklamaatio tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@suomenkonetalo.fi. Reklamaatioon tulee sisällyttää kopio kuitista/laskusta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN TAI PALAUTTAMINEN

Jos ostaja peruu tai palauttaa tilauksen ostajasta johtuvasta syystä, veloittaa myyjä peruutusmaksun. Peruutusmaksu on 20 % tuotteen hinnasta. Veloitettuja toimitus-/käsittelykuluja ei hyvitetä ostajalle. Lisäksi ostaja vastaa tuotteen palautuskuluista.

YLIVOIMAINEN ESTE

Myyjä ei vastaa viivästyksistä ja vahingoista, jos ylivoimainen este estää tavaran tai sen osan toimittamisen. Ylivoimainen este voi olla luonnoneste, tulipalo, konevaurio tai siihen verrattava häiriö, lakko, työsulku, sota, liikekannallepano, vienti- tai tuontikielto, kuljetusvälineiden puute, valmistuksen lopettaminen tai muu sellainen este, jota myyjä ei voi voittaa.