Trukkihuolto | Trukkien ja nostimien huolto ja varaosat - Suomen Konetalo

Trukkihuolto

Suomen Konetalon ammattitaitoinen ja monipuolinen trukkihuolto huoltaa kalustosi missä vain ja milloin vain.

Ammattitaitoinen ja monipuolinen huoltovalikoimamme on yksi suosituimmista palveluistamme. Trukkihuollot sekä vikakorjaukset tapahtuvat vaivattomasti asiakkaan tiloissa, sillä käytössämme ovat hyvin varustellut huoltoautot. Isommat ja vaativammat trukkihuollot sekä vikakorjaukset teemme hyvin varustelluilla korjaamoillamme koko Suomen alueella.

Huoltotoimintamme on läpinäkyvää ja luotettavaa, sekä laatu- sekä ympäristösertifikaattien (ISO9001, ISO14001) mukaista.
Huollot ovat dokumentoitu kunto- ja turvallisuustarkastuslomakkeen sekä asianmukaisten huoltotarrojen avulla.

Kauttamme hoituu myös trukin vuosihuolto sekä kaikenkattava ylläpitosopimus koko yrityksen konekalustolle. Ota yhteyttä ja kysy lisää trukkihuollosta!

Suomen Konetalo bränditrukki

TRUKIN HUOLTO ON PITKÄN KÄYTTÖIÄN TAE

Hyvin suunniteltu, ajantasainen sekä ennakoitu huoltotoiminta ehkäisee yllättäviä korjauskustannuksia yrityksesi trukkikalustossa. Trukin säännöllisellä huollolla pysyt perillä trukin todellisesta kunnosta ja varmistut siitä, että trukki vastaa turvallisuusvaatimuksia. Teemme jokaisen trukkihuollon yhteydessä työturvallisuustarkistuksen ja samalla saat tietoosi mahdolliset korjaustarpeet.

HUOLTOTOIMINTA ON TÄYSIN RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ TARPEITTESI MUKAAN

Suunnittelemme yrityksesi trukkikaluston vuosihuollot kanssanne siten, että vuosittaisesta huollosta sekä työturvallisuustarkastuksesta koituu yrityksellesi ja toiminnallesi mahdollisimman lyhyet ja ennakoidut käyttökatkokset. Meidän valikoimastamme on mahdollisuus luovuttaa myös sijaiskone kaluston huoltokatkon ajaksi. Lisätietoa tästä löydät Vuokraus-sivustoltamme.

Huolto- ja varaosapalvelumme kattaa omien maahantuomiemme merkkien lisäksi mm. seuraavat trukkimerkit: Toyota, Caterpillar, Mitsubishi, Linde, Hyster, Yale, Jungheinrich, Unicarrier, Kalmar, Nissan, SMV, Svetruck, Hyundai, BT, Rocla, ABT Yellowline, Atlet, Ausa, Baumann, Boss, Caterpillar, Cesab, Clark, Climax, Combilift, Daewoo, Dantruck, Fantuzzi, Hangcha, Komatsu, Lancer, Manitou, Nichiyu-NYK, NYK, Steinbock, TCM, Terex, Totallifter, Valmet. Kauttamme saat myös Sinoboom nostimien huollot ja varaosapalvelut.


Toimimme Pohjois-Suomessa Avant:n virallisena huoltoyhteistyökumppanina.

koko kaluston kattava huoltosopimus saatavilla koko suomen alueelle

Jos yrityksesi käytöstä löytyy useampia trukkeja, joille haluaisit kattavan huoltosopimuksen, onnistuu se helposti ja vaivattomasti Suomen Konetalon kautta. Huolloista jää huoltohistoria Suomen Konetalolle, joka voidaan toimittaa asiakkaalle pyynnöstä. Säännöllisesti huolletun trukkikaluston jälleenmyyntiarvo myös säilyy paremmin. Koko kaluston kattavaa huoltosopimusta voit kysyä meidän palvelevilta huollon yhteyshenkilöiltä!

kaikki suomen konetalon toimipisteet

OULUN HUOLTOPISTE

Gneissikuja 2, 90620 Oulu
010 205 1848

KOKKOLAN HUOLTOPISTE

Indolantie 32, 67600 Kokkola
010 205 1848

ylöjärven HUOLTOPISTE

Osinkotie 8, 33470 Ylöjärvi
010 205 1842

VARKAUDEN HUOLTOPISTE

Hasinmäentie 9, 78870 Varkaus
010 524 8015

RIIHIMÄEN HUOLTOPISTE

Karoliinankatu 15, 11100 Riihimäki
010 524 8018

liedon huoltopiste

Yrjönalhontie 1, 21420 Lieto
010 524 8013