Suomen Konetalo ja A-Trukit yhdistyvät – haarukassa uudet levelit - Suomen Konetalo

Suomen Konetalo ja A-Trukit yhdistyvät – haarukassa uudet levelit

Suomen Konetalon ja A-Trukkien omistajat sopivat trukkialan yleisen tason korottamisesta joulun alla, kun yritykset päättivät sulautua. Sopimuksen myötä A-Trukit nousee huhtikuussa 2020 osaksi Suomen Konetaloa.

A-trukkien Matti Nikander ja Ahti Hietavirta sekä Suomen Konetalon Juho-Pekka Peltola ja Timo Peltola ryhtyvät nyt täysin akuin toteuttamaan yritysten sulautumista.

Suomen Konetalon toimitusjohtaja Timo Peltola on saanut sopimuksesta uutta virtaa akkuihinsa:
– Kun yhdistämme molempien yritysten voimavarat, pystymme laittamaan isomman vaihteen silmään ja kohottamaan asiakkaidemme bisnestä entistä paremmin, Peltola haarukoi.

Yritysten toiminta-alueet sopivat yhteen kuin trukki tehtaaseen.
– Meiltä saa huollon, varaosat, renkaat, akut, uudet trukit, käytetyt trukit, vuokrauksen, leasing-palvelun ja rahoituksenkin, Peltola kuljettaa luetteloaan.

Fuusion tarkoituksena on nostaa Suomen Konetalon kilpailukykyä entistäkin korkeammalle tasolle alati kovenevilla markkinoilla. Uusi Suomen Konetalo saa A-Trukkien myötä ajettavakseen merkittävästi laajemman huolto- ja myyntiverkoston.
– Jatkossa Suomen Konetalon mieltä nostattavaa palvelua saa Tampereen, Oulun, Kokkolan ja Porin lisäksi myös Huittisissa, Varkaudessa, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa, kertoo A-Trukkien Ahti Hietavirta.

Kun Hietavirralta kysyy, mikä on uuden yrityksen kilpailuetu, vastaus tulee kuin varaston hyllyltä:
– Kattava toimipisteverkosto, nopea asiakaspalvelu, laaja valikoima tuotemerkkejä ja tuttu palveluhenkilöstö.

Sulautumisen jälkeen Suomen Konetalon liikevaihto nousee seitsemään miljoonaan. Yritys työllistää lähes 30 näppärästi kääntyvää trukkialan ammattilaista kahdeksalla eri paikkakunnalla. Trukkialalla Konetalo on yksityisomisteisista yrityksistä Suomen toiseksi suurin ja siten kovassa nosteessa.

Uuden yrityksen kuljettajana jatkaa toimitusjohtaja Timo Peltola. Hallituksen puheenjohtajaksi nostetaan A-Trukkien Ahti Hietavirta.

Lisätietoja antaa trukkilavoittain:

Suomen Konetalo Oy

Timo Peltola 050 486 2383