VIEREKKÄISET TOIMITILAT AVASIVAT MAHDOLLISUUDEN YHTEISTYÖLLE - Suomen Konetalo

VIEREKKÄISET TOIMITILAT AVASIVAT MAHDOLLISUUDEN YHTEISTYÖLLE

Suomen Konetalo yhteistyötä asiakkaan kanssa

Suomen Konetalon ja GLi Yhtiöt Oy:n yhteistyö alkoi Tampereella Patamäenkadun vierekkäisistä toimitiloista vuonna 2020. Nykyään suhde on niin tiivis, että puheluissa puhutaan muustakin, kuin liikesuhteista.

Tapasimme GLi Yhtiöiden toimitusjohtajan Kristian Lella heidän toimitiloissaan Patamäenkadulla, Tampereella. Vuoden 2020 alussa GLi:llä oli tarve trukille, ja viereisessä toimitilassa toimineesta Suomen Konetalosta löytyi tarpeita vastaava Kalmar. Tämän koneen kauppa aloitti tiiviin yhteistyön yritysten välillä.

GLi Yhtiöt on kuljetus- ja logistiikka-alan täyden palvelun talo. He varastoivat usean yrityksen tuotteita isossa, 5500 neliön varastotilassaan. Näin suuri tila vaatii koneet, jotka toimivat. 

”Tarvittavat huollot ovat toimineet yhteistyön ajan todella hyvin, muttei koneita ole tarvinnut olla huoltamassa tai korjaamassa kokoajan”, Kristian Lella kertoo. 

Konekantaa on päivitetty ajan kanssa vuokrakoneilla sekä omilla koneilla. Suuresta varastotilasta löytyy esimerkiksi artikkelin pääkuvassa näkyvä Crown ET 4000 pinontavaunu, joka auttaa varastoinnissa sekä työergonomiassa. 

Porin huoltopäällikkö Kristo Asumaniemi sekä GLi Yhtiöt Oy:n toimitusjohtaja Kristian Lella
YHTEISTYÖ KANTAA MYÖS LIIKESUHTEIDEN YLI

Näiden kahden vuoden aikana yritysten yhteydenpito on ollut runsasta, myös työasioiden ulkopuolella. ”Monesti soittelemme muutakin kuin liikesuhteisiin liittyvää asiaa” Lella jatkaa.

Yhteistyön jatkumisesta ja tiiviydestä kertoo myös positiivinen asenne Suomen Konetaloa kohtaan. ”Hinta-laatusuhteeltaan täysin moitteetonta toimintaa, palvelunopeus on todella hyvä. Suomen Konetalon palveluita voin mielelläni suositella”, Lella kiteyttää. 

GLi Yhtiöt suomalainen 2006 perustettu kuljetus ja logistiikka-alan täyden palvelun talo, jossa työskentelee noin 70 varastointialan ammattilaista. Toimintaan kuuluu kuljetukset, varastointi sekä henkilöstöpalvelut. Yrityksellä on Tampereella, Patamäenkadulla 5500 neliön varastorakennus, jossa he varastoivat usean eri yrityksen tuotteita. 

Tutustu tarkemmin: https://www.gli.fi/