Heli CPD25-GB2LI (Tilaustuote) - Suomen Konetalo

Heli CPD25-GB2LI (Tilaustuote)

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Perustiedot
Merkki Heli
Malli CPD25-GB2LI (Tilaustuote)
Vuosimalli 2024
Käyttövoima Sähkö
Nostokyky 2500 kg
Lisätiedot

Saatavilla Heli sähkötrukkeja Litium akulla!
Kysy myyjiltämme tarjous haluamillasi varusteilla. Toimitus nopeimmillaan muutamassa viikossa.

Jos tämä trukki ei ole sopiva käyttöönne, niin katso myös muut trukki-ilmoituksemme tai ota yhteyttä ja laitetaan trukkiasiat yhdessä kuntoon.
Suomen Konetalon laajasta valikoimasta löytyvät sekä uudet että käytetyt dieseltrukit, kaasutrukit, sähkötrukit sekä kaikki varastotrukit (pumppukärryt eli haarukkavaunut, lavansiirtovaunut eli sähköpässit, pinoamisvaunut eli pinkkarit, työntömastotrukit, keräilytrukit ym.). Myös trukkien vuokraus ja rahoitukset onnistuvat kauttamme (leasing, osamaksu, rental , käyttövuokra).
Meidän kauttamme saat myös huollot ja varaosat kaikkiin trukkimerkkeihin ja trukkimalleihin. Huolto- ja huolenpitosopimuset, sekä kaikki muut palvelut. Ostamme myös käytettyjä trukkeja.
Tervetuloa turvallisille ostoksille kotimaiseen yritykseen

Oheislaitteet Saatavilla eri varusteilla, kysy tarjous! - Nostokorkeudet 2 000 mm - 7 500 mm - Hydrauliikan ohjaus minivivuilla, joystick tai perinteiset hydraulivivut - Ohjaamolla tai ilman - Ilmastointi ja lämmityslaite - Useita eri istuimia mm. tavallinen istuin, ilmajousitettu, lämmitys, käsinojat - Led valot - Isot pyörät! Umpikumi tai ilmakumi sekä talvipinta - Hydrauliset lisälaitteet (asetinlaite, sivusiirtolaite, rullapihti, pyörittäjä, haarukkapihti, hydraulisesti jatkuvat haarukat ja paljon muuta) - Eri mittaisia nostohaarukoita - Seurantalaitteet - Kamerajärjestelmät - Vilkkumajakat - Spot varoitusvalot (Bluespot) - Vyöhykevalot (punainen tai sininen viiva valoilla trukin ympärille rajaamaan turvaetäisyyttä) - Haarukkalaser - Vaaka Sekä paljon muuta!
Huoltosopimus Kyllä
Takuu 12 kk / 2 000 h
Tekniset tiedot
Nostokyky 2500 kg
Painopiste-etäisyys 500 mm
Rengaskoko takana 18x7-8
Rengaskoko edessä 7.00-12
Sertifikaatit CE
Kysy lisätietoja
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Yhteystiedot

Karoliinankatu 15 , 11100 Riihimäki

Voimmeko auttaa?

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä myyjiimme, niin katsotaan miten voisimme auttaa sinua. Palvelemme teitä arkisin klo 08–16.