Vuokratrukilla säästät ja ennakoit kustannuksia - Suomen Konetalo

Vuokratrukilla säästät ja ennakoit kustannuksia

Vuokratrukki on erinomainen valinta silloin, kun trukkia tarvitaan vain väliaikaisesti tai, kun halutaan ennakoida kaluston ylläpitokustannukset tarkkaan. Lyhytaikaisvuokraus on kustannustehokkain ratkaisu kausivaihteluiden tasaamiseen tai tilapäiseen tarpeeseen, jolloin trukin vuokra-aika on sovittavissa yhdestä päivästä eteenpäin. Kun trukkia tarvitaan säännöllisesti, mutta trukkiin ei haluta sitoa pääomaa, on pitkäaikaisvuokraus oiva valinta. Pitkäaikaisvuokrien sopimussisällöt ovat neuvoteltavissa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Suomen Konetalon vuokratrukkien hinnat sisältävät ylläpidon. Tällöin vuokralleottajan vastuulla on huolehtia vain vuokrasta ja vuokralleantaja huolehtii, että trukki on toimintakuntoinen.

Vuokrakalustoon kuuluva Doosan D90
Vuokrakalustoon kuuluva Doosan D90

Suomen Konetalon vuokratrukit ovat nykyaikaisia, huollettuja ja kunnostettuja, joiden toimintakykyyn voi luottaa. Vuokratrukkikalustoon kuuluu monipuolinen valikoima mm. Doosanin sähkö-, kaasu- ja dieselvastapainotrukkeja sekä Crownin varastotrukkeja. Trukin vuokra-aika on sovittavissa aina tarpeen mukaan alkaen yhdestä päivästä pitkiin, jopa 6 vuoden sopimuksiin.

Doosanin 2-tonninen sähkötrukki
Doosanin 2-tonninen sähkötrukki

Suomen Konetalo auttaa sinua määrittämään sopivan trukin tarpeisiisi. Tarpeita kartoitettaessa käymme yhdessä läpi muun muassa trukin käyttövoiman, tarvittavan nostokorkeuden ja nostokapasiteetin. Tavoitteemme on tehostaa asiakkaan liiketoimintaa juuri oikeanlaisilla laiteratkaisuilla.

Leasingratkaisut mahdollistavat trukkien räätälöinnin pitkäaikaisvuokrauksessa. Tehdastilattavat pitkäaikaisvuokratrukit räätälöidään asiakkaan vaatimusten ja tarpeiden mukaisesti. Kerromme tarkemmin leasingratkaisuista aikaisemmassa trukkijutussamme.

Olipa kysymyksesi mikä tahansa trukin hankintaan tai vuokraukseen liittyen, Suomen Konetalo auttaa! Ota yhteyttä!